Vrijdag 1 juni 2012 zal het …

Vrijdag 1 juni 2012 zal het “Kinderbeestfeest”, voorheen Dreamnight at Artis, weer plaatsvinden. Het KinderBeestFeest is een jaarlijks terugkerend uitje naar Artis voor chronisch zieke en/of gehandicapten kinderen en hun familie.

Stichting KinderBeestFeest organiseert dit evenement in samenwerking met Natura Artis Magistra en verschillende hulpverleningsinstanties. De Reddingsbrigade is benaderd om, het vervoer over water van een van de routes te verzorgen.

Reddingsbrigade Bergen op Zoom neemt ook deel aan dit inititiatief.
Interesse om deel te nemen? stuur een e-mail aan: [email protected]

Programma KinderBeestFeest 1 juni:
– 13:00 uur vertrek vanuit Bergen op Zoom
– 16.00 uur briefing
– 17.00 uur vertrek Marine complex Kattenburg naar Artis
– vanaf 20.30 uur vertrek Artis terug naar Marine complex Kattenburg
– Later op de avond.

Namens de Amsterdamse Reddingsbrigade zijn we uitgenodigd om op 1 juni 2012 medewerking te verlenen aan dit bijzondere evenement. Voor het vervoer en de begeleiding van de kinderen vanaf het Marine complex Kattenburg naar Artis zijn zo’n 30 – 40 vaartuigen nodig, met name van de reddingsvloot.
Ook extra hulp voor het uitreiken van de drijfvesten aan de kinderen is van harte welkom!

.Voor meer informatie over Het KinderBeestFeest: www.kinderbeestfeest.nl