Trainingslocatie

Zwembad de Melanen
Langstraat 7
4661 SE Halsteren

Postadres

Bergse Reddings Brigade
Escarp 9
4615 NG Bergen op Zoom
[email protected]

Bankrelatie

IBAN: NL02ABNA0429146760
BIC: ABNANL2A
t.n.v.: Bergse Reddings brigade

Inmiddels is de start van Serious Rescue 2014 …

Inmiddels is de start van Serious Rescue 2014 geweest en zijn we druk aan de gang om dit jaar met een nog grotere cheque bij het Glazen huis van 3FM aan te gaan komen. Net als voorgaande jaren wordt het geld opgehaald met een sponsor vaartocht. Met 45 boten wordt de tocht van 90km van Medemblik naar Haarlem gevaren. De actie staat dit jaar in het teken van “Meisjes en vrouwen die slachtoffer zijn van seksueel geweld in conflictgebieden”.

net als alle eerdere jaren staat onze inleverton weer in zwembad De Schelp, hier kun je oude mobieltjes, toners en inktcartridges inleveren. De mobieltjes hoeven geeneens te werken, dus keer je lades om en help het goede doel

Ook kun je in de webwinkel terecht voor de koop van oliebollen en appelbeignets. Deze kunnen dan op 31 december tussen 10:00 en 12:00 in zwembad De Schelp worden opgehaald.

gewoon geld doneren kan natuurlijk ook, maak het bedrag dan over op rekeningnummer NL02ABNA0429146760 tnv de Bergse Reddingsbrigade, wel graag onder vermelding van Serious Rescue 2014