Serious Rescue/Request
Van 17 t/m 19 december 2016 zetten reddingsbrigades uit heel Nederland zich ook dit jaar weer in voor de inzamelingsactie “Serious Rescue”.
Met de actie “Serious Rescue” halen reddingsbrigades met een 3-daagse vaartocht van Gouda naar Breda geld op voor het goede doel van de 3FM actie Serious Request;

Verenigd in “Serious Rescue”, zullen de vrijwilligers van de reddingsbrigade van Gouda naar Breda varen. Een vaartocht van zo’n 145 kilometer, waarvoor 3 dagen in een lang lint van reddingsboten wordt gevaren. Het doel van de actie is uiteraard om vooraf en onderweg zoveel mogelijk geld op te halen via sponsoren en andere activiteiten.

Wij willen ons steentje bijdragen door onderstaande acties:

 • Verkoop van Winterse lekkernijen
  via onze webshop:  Winterse Gezelligheid
 • Inzameling van oude cartridges/Inktpatronen
  Deze kunt u inleveren in de inzamelzuil in de hal van het zwembad (stop deze aub in een zakje).
 • Inzameling van mobiele telefoons
  Deze kunt u inleveren in de inzamelzuil in de hal van het zwembad (stop deze aub in een zakje).
 • Spaarpot Restaurant Streek
  Nieuw dit jaar is onze samenwerking met restaurant Streek in de Steenbergsestraat 3 te Bergen op Zoom. Na een lekker maaltijd en en een welverdiende fooi voor de bediening kunt u ook een bijdrage voor Serious Rescue achterlaten in de spaarpot bij de kassa. In dit nieuwe restaurant liggen ook diverse flyers waarin de actie nog eens wordt uitgelegd. Kunt u thuis nog eens alles nalezen.