Trainingslocatie

Langstraat 7
4661 SE Halsteren

Postadres

Escarp 9
4615 NG Bergen op Zoom

Titel

Autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et dolore feugait

Reddingsbrigade aanwezig bij intocht van Sinterklaas

BERGEN OP ZOOM ā€“ Sinterklaas komt samen met zijn Pieten aan in Bergen op Zoom op zaterdag 12 november.

Op uitnodiging van Sinterklaas is Reddingsbrigade Bergen op Zoom aanwezig voor het verzorgen van de Waterhulpverlening. Gedurende de intocht houden zij toezicht vanaf het water met de Reddingsvlet en zijn de reddingsbrigadiers aanwezig op de Burgemeester Peterssluis en op de Kade (Loswal), in Bergen op Zoom. De intocht is altijd een gezellig druk evenement. Voor een gezellig en veilig verloop van de intocht, hebben zij enkele tips.

Volg de adviezen van Reddingsbrigade op, zij zijn er voor uw veiligheid. Blijf achter de hekken, hiermee voorkomt men een koude duik. Goed aankleden, hou rekening met het weer, het is vaak kouder dan men denkt. Op pad met kinderen? Blijf binnen armlengte van uw kinderen. Spreek een ontmoetingspunt af. Geef het kind een 06-polsbandje. Aan de zuidzijde van de Kade (centrumzijde bij Jongenelen), delen zij gratis polsbandjes uit. Zorg dat men de mobiele telefoon bij heeft, aan staat en voldoende is opgeladen. Kind kwijt? Waarschuw direct de Reddingsbrigade. Is het kind terecht? Meld dit ook ook bij de Reddingsbrigade. Zij zien een ieder graag tijdens de intocht van Sinterklaas in Bergen op Zoom.

Fred van de Water