Reddingsbrigade Nederland en de kinderzender Nickelodeon slaan ook in de zomer van 2017 de handen ineen voor een veiligheidscampagne gericht op waterveiligheid voor jonge kinderen. Reddingsbrigade Nederland wil iedereen veilig van haar water laten genieten, zo ook de allerkleinste.

In deze veiligheidscampagne zal Zuma, de lifeguardhond uit de succesvolle Nickelodeon-serie PAW Patrol, in samenwerking met de Reddingsbrigade ouders en kinderen informeren over de veiligheid rond het water.

Lifeguard Zuma en de Reddingsbrigade geven tips aan jonge kinderen.

PAW Patrol is sinds november 2013 te zien bij Nickelodeon en is een absolute kijkcijferhit door de unieke mix van humor, stoere voertuigen en hun probleemoplossend vermogen. De 5 heldhaftige pups, onder leiding van Ryder, bewaren de veiligheid in hun woonplaats Adventure Bay en nu in deze samenwerking ook aan het Nederlandse strand en bij recreatieplassen.

Reddingsbrigade Nederland en Nickelodeon trappen de veiligheidscampagne af op donderdag 25 mei met een “Paw Patrol stranddag bij de Reddingsbrigade” op het strand van Noordwijk. Kinderen en hun ouders zijn van 13.00 tot 16.00 uur welkom op het strand, ter hoogte van de Reddingsbrigade post ( afslag 17) voor een leuke en leerzame stranddag vol met sport en spel activiteiten!
25 mei is tevens de Internationale Dag van het Vermiste Kind. Op deze dag zal dus ook aandacht worden gericht op het kwijt raken van kinderen tijdens een dagje aan het water en hoe dat voorkomen kan worden. Lifeguards van de Reddingsbrigade delen vanaf 25 mei gratis PAW Patrol 06-polsbandjes uit op het strand en bij recreatieplassen. Hierop kunnen ouders hun telefoonnummer noteren en kan een gevonden kind sneller met de ouders worden herenigd. In totaal worden er 200.000 PAW Patrol 06-polsbandjes uitgedeeld.

Voor meer informatie en tips kijk ook op www.nickelodeon.nl/veiligmetpawpatrol