Op Vrijdag 9 juni ondersteunt onze Reddingsbrigade samen met onze collega’s & vele andere hulpdiensten in de logistieke operatie van het KinderBeestFeest te Amsterdam.

KinderBeestFeest heeft tot doelstelling om jaarlijks een onbezorgde avond te organiseren voor uitsluitend chronisch zieke en/of gehandicapte kinderen en hun ouders, broertjes en zusjes. Deze feestavond vindt plaats in ARTIS (Amsterdam).

Stichting KinderBeestFeest organiseert samen met Natura ARTIS Magistra, de Gemeente Amsterdam en diverse hulpdiensten waar onder andere de Politie, Brandweer, Ambulancedienst, Marine, Douane, Koninklijke Marechaussee, Defensie, de Reddingsbrigade en Rode Kruis vrijwillig aan meewerken.

Voor de meer dan 1500 vrijwilligers betekent dit een lange, leuke dag van voorbereiden van de activiteiten in ARTIS tot het rijden met de hulpverlenersvoertuigen. Voor hen duurt het KinderBeestFeest tot ‘s avonds laat en zij zetten zich met veel liefde en positieve energie in voor de kinderen van het KinderBeestFeest.