Trainingslocatie

Zwembad de Schelp
De Boulevard Noord 45
4617 HD Bergen op Zoom

Postadres

Bergse Reddings Brigade
Escarp 9
4615 NG Bergen op Zoom
[email protected]

Bankrelatie

IBAN: NL02ABNA0429146760
BIC: ABNANL2A
t.n.v.: Bergse Reddings brigade

Titel

Autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et dolore feugait

Verlate start zomerseizoen

Op 28 maart j.l. hebben we je geinformeerd over de tijdelijke sluiting van zwembad de Melanen. Helaas hebben we vandaag bericht ontvangen dat er een vertraging is opgetreden bij de heropening van het buitenbad. Daarom vangt onze eerste training aan op dinsdag 30 april 2019 om 19:00 uur. Het is de eerste les in het buitenzwembad en tevens de eerste les na het examen, dan is het óók nog mei vakantie en daarom hebben we besloten om alle leden de mogelijkheid te geven om een vriendje of vriendinnetje mee te nemen en zal het eerste zwemuur in het teken staan van een vrije “speel” les! Houdt er rekening mee dat het water nog vrij fris kan zijn, neem daarom een extra handdoek of badjas mee en het gebruik van een (dunne)wetsuit is toegestaan.
We zien je graag weer tijdens de trainingen vanaf dinsdag de 30e.

Kevin Geers