Zoals al vele jaren was de Bergse Reddingsbrigade ook dit jaar weer aanwezig bij het kinderbeestfeest. Stichting KinderBeestFeest wil chronisch zieke kinderen, kinderen met een specifieke zorgbehoefte en/of kinderen met een beperking een onbezorgde tijd geven. Het KinderBeestFeest in ARTIS is een besloten avond voor exclusieve gasten.

Redders Christian en Maureen onderweg om hun gasten op te halen voor Kinderbeestfeest 2023
Het verplaatsen van zoveel kinderen is een behoorlijke logistieke onderneming en vereist veel reddingsbrigadiers
Tientallen vaartuigen liggen klaar om aan de logistieke operatie te beginnen
Bij devaartocht komen we veel bekende plekken tegen in Amsterdam, hierboven van links naar rechts sciencemuseum Nemo, VOC replica schil “de Batavia” en uiterst recht een stukje van het scheepvaartmuseum.