Trainingslocatie

Zwembad de Melanen
Langstraat 7
4661 SE Halsteren

Postadres

Bergse Reddings Brigade
Escarp 9
4615 NG Bergen op Zoom
[email protected]

Bankrelatie

IBAN: NL02ABNA0429146760
BIC: ABNANL2A
t.n.v.: Bergse Reddings brigade

De negende editie van Serious Rescue vindt plaats van donderdag 20 tot en met zondag 23 december en heeft als bestemming Utrecht. Het thema van dit jaar is ‘De Lifeline – Het redden van levens’.
In de week voor Kerstmis, van dinsdag 18 tot en met maandag 24 december, trekken drie teams met dj’s van nationale radiozender NPO 3FM vanaf drie locaties richting muziekgebouw TivoliVredenburg. Hun tochten door Nederland worden afgelegd in het kader van de 3FM-actie Serious Request.
Reddingsboten
Maar niet alleen deze vertegenwoordigers van de Nederlandse Publieke Omroep (NPO) gaan van ‘van actie naar actie’. Verenigd in Serious Rescue varen leden van reddingsbrigades in een lang lint zo’n 100 kilometer in drie dagen. Op 20 december worden de reddingsboten gelanceerd. Het gezamenlijke vertrek is op 21 december en de aankomst in Utrecht op 23 december.
Doelen
Het jaarthema, ‘De Lifeline – Het redden van levens’, is gekoppeld aan drie doelen: reanimatie in Nederland, bescherming tegen natuurgeweld, noodhulp bij oorlog en conflicten.

Onze reddingsbrigade in actie

Onze reddingsbrigade haalt geld op met de verkoop van American cookies & muffins. Daarnaast kunt u ook direct een donatie doen.